Двойник на Kat Von D Mi Vida Loca?

Kat Von D Mi Vida Loca (1)

С много много трудности успях да се сдобия с палитрата на Kat Von D Mi Vida Loca, но никога не съм я включвала в блога (освен в публикацията за нови придобивки – ТУК), тъй като беше лимитирана серия, която се изчерпа изключително бързо и не виждах смисъл да говоря за нещо, което може да се открие единствено в Amazon или ebay и то на умопомрачителна цена. Точно поради тази причина, съм щастлива, че днес мога да ви дам алтернатива на тази палитра и това е Morphe 35B.

Morphe 35B (1)Morphe 35B (2)

Разбира се, формулите са различни и няма как от Morphe да се очаква качество като на няколко пъти по-скъп продукт. Ще видите сами обаче, че пигментацията е изключително добра, а цветовете – много сходни, някои дори идентични. Ако искате да прочетете по-подробно за Morphe, можете да погледнете тази публикация ТУК, така че днес няма да се спирам на детайли като опаковка, от къде може да се поръча и пр., а ще си говорим единствено за цветове.

Mi Vida Loca Vs Morphe 35B

Тъй като цветовете в палитрите на Morphe нямат имена, ще подходя както обикновено, и ще номерирам всеки един, за да може лесно да се ориентирате кой е двойника на съответния нюанс от палитрата на Kat Von D.

Morphe 35B (3)

Суочовете са в последователността на Mi Vida Loca като започват от Legend и продължават по посока на часовниковата стрелка.

Kat Von D Mi Vida Loca (2).png

Там, където цвят от палитрата на Kat Von D е сам, означава, че няма близък до него в 35B. Там, където виждате посочени два номера от палитрата на Morphe, означава, че първото число е цветът, който е на снимката, а второто е друг цвят от палитрата, който е сходен.

(за да видите снимките в по-голям размер, ползвайте десен бутон/Отваряне на изображението в нов раздел)

Mi Vida Lova Vs Morphe 35B swatches (1)Mi Vida Lova Vs Morphe 35B swatches (2)Mi Vida Lova Vs Morphe 35B swatches (3)Mi Vida Lova Vs Morphe 35B swatches (4)

Цветовете, които не виждате на снимките са Lyric, Noble, Vox, Moulder – всички са от вътрешния кръг неутрални тонове.

Както сами можете да се убедите от снимките, някои цветове поразително много си приличат, други само де доближават, но все пак на окото биха могли да свършат сходна работа. Ако страшно много сте искали палитрата на Kat Von D и не сте успели да се доберете до нея, но все пак желаете да имате в колекцията си подобна, изключително цветна и забавна палитра, препоръчвам ви тази на Morphe. Както вече казах, няма как да се очаква идентично качество, но аз лично нямам забележки към палитрата на Morphe, с изключение на един цвят – номер 10, който е изключително слабо пигментиран. Въпреки това цената е много добра, качеството също, така че обявявам търсенето на двойник на Mi Vida Loca за успешно.

Ето и един грим, който направих с Morphe35B:

13781932_1104044759674727_8596360685560722777_n

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

2 thoughts on “Двойник на Kat Von D Mi Vida Loca?

  1. Мисля да си я взема след това ревю-сравнение, тъй като много исках тази на Кат, но не се добрах до нея. Гледам и Urban Decay ще пускат цветна лимитка сега, обаче защо пак лимитка бе хора?? Много ме дразнят! Искам, ако ми хареса да може да е достъпна за хората и те да я поръчат. Благодаря за публикацията!

    Liked by 1 person

    1. Охххх не ми говори! Никак не съм фен на т.нар. лимитирани серии и адски много ме дразнят, а имам чувството, че напоследък е просто някаква епидемия…. Пробрай палитрата на Morphe, щом ти допадат цветовете. Естествено, качеството няма как да е идентично, но знаеш, че с малко повече работа, почти всичко може да се представи добре 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s