Ревю експрес Wycon Soft Eyeshadows

Първоначално не мислех да пиша за тези сенки, но тъй като доста от вас ме питаха какви впечатления имам от тях, реших да спретна едно експресно ревю.

Wycon soft eyeshadows (1)

Тези, които виждате на снимката са номер 12 от ляво и номер 14 от дясно. Освен тях, имам още един цвят, за който съм писала преди време и който много обичам и като нюанс и като качество – става дума за номер 10, а повече можете да прочетете за него тук. Той изглежда така:

Wycon soft eyeshadows (3)

На базата именно на впечатленията ми от номер 10, взех и новите два цвята. Това, което обаче много бързо разбрах е, че от цвят до цвят има огромна разлика в качеството.

Wycon soft eyeshadows swatches (2).jpeg

Номер 14 има същата позната ми до момента приятна консистенция, нанася се гладко, пигментиран е и стои много красиво. Номер 12 обаче ме накара да разбера от къде идва противоречивата слава на тези сенки. Още при допир се усеща, че има по-мека и тънка консистенция, спрямо останалите два, които са нещо като много гъст мус. Нанасят се трудно и неравномерно и крайният резултат е доста некрасив, така да се каже.

В заключение мога да кажа, че ако улучите от качествените нюанси ще останете много доволни от тези сенки, защото освен красиви, са и изключително дълготрайни. Това, с което обаче трябва да внимавате е да не изтеглите късата клечка. Аз бих ви препоръчала номера 10 и 14 без никакви притеснения (особено 10) и определено ви съветвам да не си давате парите за 12. Останалите цветове не съм пробвала, но ако можете добре да ги изтествате в магазина и да сравните формулите с тази на 10,ще успеете да прецените кой е ОК и кой не.

Надявам се това кратичко ревю да е отговорило на въпросите ви 🙂

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

4 thoughts on “Ревю експрес Wycon Soft Eyeshadows

  1. Имам 10 точно заради хилядите хвалби. Просто с тези сенки действах така, тъй като бях скептик към марката, но като цяло доста неща избирам по този начин. Допадне ли ми похваленият цвят взимам. И много съм си мислела дали да не си взема още един цвят от тези, но реалистично нося подобни цветове около Коледа. Постоянно съм с матови сенки. Ако пуснат мат формула ще ме заинтригуват. Много полезно ревю!

    Like

    1. Да ти кажа, много добре си направила! 10 определено си заслужава. Така или иначе, вече ги няма в България, така че можем да се радваме, че все пак сме успели да пробваме нещо тяхно 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s