Ревю Makeup Addiction Cosmetics Flaming Love & Vintage

Да, отново ще говоря за палитри и отново за сенки, но моля ви, не се заблуждавайте. Тези двете заслужава особено и специално внимание, така че нека им го отделим.

Makeup Addiction Cosmetics Palettes (7)

Тези две палитри, както вече сте видели от заглавието се казват Flaming Love (сивата, която е отдясно на горната снимка) и Vintage (тази в черно). Марката е Makeup Addiction Cosmetics и ако не ви говори нищо, не се тревожете, аз също съвсем наскоро научих за тях. Всъщност, видях снимки на палитрите в Instagram и моментално се впуснах в разследване как мога да се сдобия с тях. Оказа се далеч не толкова трудно, а именно – от сайта на компанията www.makeupaddictioncosmetics.com Неприятната новина е, че доставката не е безплатна и варира спрямо броя продукти, които сте поръчали. Добрата е, че понякога пускат безплатна доставка или някакъв процент отстъпка, само трябва съвестно да следите Instagram профила им . Цената на Flaming Love е £25, а на Vintage – £28. Това, което знам за марката е, че първоначално е предлагала предимно четки, но с течение на времето е разширила периметъра. В момента, освен изброените, на сайта им можете да намерите пигменти, хайлайтъри, мигли.

Опаковка

Makeup Addiction Cosmetics Palettes (6)

Палитрите са изработени от стабилен картон, затварят се с магнит, имат огледало и не включват четка или друг апликатор. Поставят се в картонен ръкав, което е много удобно, защото предпазва от нежелано отваряне. Количеството на всяка от сенките е 3.5гр., значително по-голямо от това на MAC (1.5гр.) или Makeup Geek (1.8гр.) например. Всяка палитра включва 8 цвята сенки (и тук идва гениалната част), всяка от които е закрепена магнитно и може да бъде извадена и сложена в друга палитра или цветовете да бъдат подредени по различен начин. За удобство, на гърба е изписано името на съответния цвят. Да коментирам ли изобщо?

Makeup Addiction Cosmetics Palettes (4)Makeup Addiction Cosmetics Palettes (1)Makeup Addiction Cosmetics Palettes (5)

Формула

Сред 16-те цвята ще намерите матови, такива с металически блясък, както и два, които са матова основа с блестящи частици (които учудващо добре се трансферират върху кожата). При допир, определено матовите се усещат по-сухи от блестящите и не се суочват чак толкова гладко, колкото тях, но при нанасяне с четка са много пигментирани и се преливат страхотно. Да поговорим обаче за металическите, които сигурна съм, са ви направили силно впечатление. И с основание – уникални са! Наистина не обичам да пиша чак толкова възторжени ревюта, защото е възможно да звучат малко изкуствено, но няма как да скрия нещо, което просто е така. Формулата на тези цветове е наистина уникална. На допир е толкова мека, че се усеща почти като кремообразна. Пигментацията е безкомпромисна. Ето тук можете да се убедите – това е само един суоч:

Makeup Addiction Cosmetics swatches (4)

Като недостатък на формулата, бих могла да посоча това, че сенките имат малко химическа миризма. Не е нещо супер силно,което ще ви дразни докато се гримирате, но все пак се усеща, когато се отвори кутийката.

Flaming Love Palette

MUAC Flaming Love (6)MUAC Flaming Love (2)MUAC Flaming Love coloursMakeup Addiction Cosmetics Flaming love swatches (1)

Vintage Palette

MUAC Vintage Palette (1)MUAC Vintage Palette (2)MUAC Vintage Palette (3)Makeup Addiction Cosmetics Vintage swatches (2)

Цялостни впечатления

Makeup Addiction Cosmetics swatches (3)

Общо взето, ще дам отличен 6 на всички параметри – от добре премислената и много практична опаковка, през невероятния избор на цветове, до страхотната формула, която се прелива с лекота. Единственото, което все още не съм изтествала достатъчно е дълготрайността, но до момента нямам забележки. Много се радвам, че дадох шанс на тази неизвестна за мен марка, която ме очарова и изненада приятно, дори повече от някои далеч по-популярни компании. Ще чакам с нетърпение следващите им палитри или може би индивидуални сенки… кой знае 🙂

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

5 thoughts on “Ревю Makeup Addiction Cosmetics Flaming Love & Vintage

  1. Много са красиви наистина. Напомнят ми малко на едни други – май Saucebox се казваха или нещо подобно. Много е хубаво да видиш, че и други хора купуват палитри без мярка 😀

    Liked by 1 person

    1. Оооох, не се гордея, но пък ще излъжа ако кажа, че не съм радостна като срещна сродна душа – съучастник в престъпленията 😀

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s