Ревю – Banila Co Miss Flower & Mr. Honey cream

Има ли някой изненадан, че отново говорим за корейска козметика? Едва ли 🙂 Ако знаете само от колко време искам да напиша това ревю, но все се възпирах, за да не прибързвам и да дам достатъчно време на крема да ми разкрие качествата си.

image8

Какво представлява и какво съдържа

Miss Flower & Mr. Honey е богат подхранващ крем за лице, който прониква дълбоко в кожата и спомага задържането на влагата в нея. Съдържа прополис, екстракт от мед, екстракти от слънчоглед, лайка, вечерна иглика, комплекс от масла (инка омега, зехтин, арган).

Опаковка

Опаковката е красота от началото до края. Продуктът идва в разкошна шестоъгълна картонена кутия, със специално място за шпатулката, а самият крем е в масивен пластмасов буркан. Количеството е 70мл, а цената варира между $40 и $50, с което го подрежда сред по-луксозните на корейския пазар.

image5image6image2

Консистенция

image7

Ако сте фенове на леките гелове или лосиони, този крем не е за вас. Но не се заблуждавайте – не е нито мазен, нито тежък, много е трудно да се обясни, трябва да се усети. Представете си, че сте разбъркали не много твърдо масло с мед – сходно е усещането и от този крем, с тази разлика, че изобщо не лепне. Разнася се с лекота и попива доста бързо за такъв тип формула. Ухае невероятно – на истински мед, макар че това са по-скоро парфюми.

Употреба

Бих казала, че този крем е подходящ за всички типове кожа, може би с изключение на много мазната, но дори за нея, бих му дала шанс като нощен, особено през по-студените месеци. Продуктът няма слънцезащитен фактор и според мен не е много подходящ за през деня, защото ако върху него сложите и фактор, нещата ще станат малко тежички. Но за нощен – разкош! Перфектно “заключва” влагата от предходните продукти, които сте нанесли, подхранва кожата много добре, дава й блясък и здрав вид. На сутринта лицето просто сияе.

Цялостни впечатления

Мисля, че от цялото ревю става ясно какво е мнението ми за този продукт. Страхотен е и превръща вечерния режим в истински ритуал. Дали други кремове биха могли да свършат сходна работа – вероятно да. Но Miss Flowe & Mr. Honey добавя този малък “уау” фактор, който превръща грижата за кожата в специален момент и истинско удоволствие. Все пак, имайте предвид, че има добавени парфюми и ако сте свръх чувствителни към тях или по начало не харесвате аромата на мед, може би е по-добре да се въздържите, особено имайки предвид цената, която си е висока като за експеримент. Опаковката не е от най-практичните, особено за път, но пък е красива, така че е въпрос на предпочитание. Ако имате ваш близък, който се интересува от корейска козметика и искате да му подарите нещо наистина красиво, то съветвам ви да се спрете именно на този продукт, убедена съм, че жестът ще бъде оценен.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s