Ревю Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Ще бъда честна с вас – пиша това ревю с голямо вдъхновение. Всеки път, когато видя интригуващ продукт на достъпна цена, страшно се ентусиазирам. Точно така стана и когато разбрах, че Makeup Revolution пускат нова палитра сенки в колаборация с British Beauty Blogger. Първо бих искала да вметна няколко думи за марката. От много време ми е позната, но по някаква причина все се въздържах да изпробвам нещо тяхно. Наскоро се сдобих с две други техни палитри (скоро ще ви разкажа и за тях) и бях меко казано приятно изненадана. Дори бих казала, че вече съм фен на марката! Нямаше как да не направя мигновена поръчка, като видях тази красота.

image1 (2)image1 (3)image4

Ако живеете в Англия, то знаете, че продукти на Makeup Revolution можете да закупите от Superdrug, но за тези от нас, които нямаме тази възможност, можем да използваме сайта на компанията www.makeuprevolutionstore.com. Доставката до България доколкото ми е известно, е фиксирана на  £4.95 и е доста бърза, смея да твърдя. Марката можете да намерите още в enzo.bg за около 36лв. Цената на палитрата в официалния сайт на марката е £9,99, което просто не е за вярване за 30 цвята!

Опаковка

Нямам никакви забележки относно опаковката – здрава пластмаса, красив дизайн, огромно и много качествено огледало. Палитрата идва в красива златна картонена кутия и според мен това я прави просто перфектна за подарък. Включена е и четка, от която не съм във възторг, но предполагам, че при много крайна нужда би свършила работа. Ако трябва да съм честна обаче, ми е напълно безразлична, даже май ми се ще да я нямаше.

image5

Палитрата е изключително компактна, имайте предвид, че сенките не са със стандартния размер. За да си представите, ще ви кажа, че всяка една е точно с размера на монета от 2 стотинки.

Формула

Едно нещо ще ви направи впечатление с палитрите на Makeup Revolution – на окото се държат в пъти по-добре, отколкото при суочване. В тази палитра с безсрамно дълго име, можете да намерите голямо разнообразие формули – някои по-сполучливи от други. Завършека варира от матов, през сатенен и перлен, та до шимър. Има няколко сенки със силен металически блясък, които в палитрата изглеждат като мраморни, а намокрени стоят върху клепача точно като течен метал – много красиви. Четири от цветовете не са особено пигментирани – Peachy, Midnight Rainbow, Pink Diamond, Smoothie, а което е още по-странно – издръжливостта също не е еднаква. Всъщност, всички, които съм ползвала са много трайни с изключение на един от цветовете, който след известно време се събира в сгъвката – Hope, което е малко жалко, защото е един от любимите ми. Най-важното, което имам да кажа за формулата на сенките е, че задължително, абсолютно обезателно ви трябва база за сенки. Ако използвате такава, няма да имате никакви проблеми и ви гарантирам, че ще можете да накарате всеки цвят да работи добре.

Цветове

image2image3

Във връзка с казаното по-горе, можете да разберете защо намирам ползването на база за абсолютно необходимо. Първата снимка е без, втората – със и сами ще се убедите, че си струва тази допълнителна стъпка.

Вариациите от цветове са страхотни. Има за феновете на лекия и по-неутрален грим, има и за тези, които обичат да рискуват. Но нищо абсурдно и такова, което никога не бихте докоснали. Вече съм изпробвала доста комбинации и винаги се получават добре. Палитрата предлага чудесни транзишън матови цветове и такива за придаване на дълбочина в сгъвката. Можете да направите интересен опушен грим или нещо силно металическо и блестящо.

Цялостни впечатления

Мисля, че вече можете да предположите какво точно мисля по въпроса. Страшно ми харесва палитрата, разнообразието, което предлага, опаковката и цената. Чудесна и много сполучлива комбинация, над която е мислено и която е достъпна за голям брой хора. Не забравяйте базата за сенки и ще бъдете абсолютно очаровани!

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

5 thoughts on “Ревю Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

    1. За жалост изобщо не мога да си спомня, но ако ще помогне, любимите ми са на TheBalm Put a Lid On It и също така много харесвам на NYX HD eyeshadow base 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s