Ревю Morphe Brushes 10LN Bam палитра червила

В интерес на истината, това е първата ми палитра червила и ми беше много любопитно да я изпробвам. Ако искате да знаете повече за това от къде съм я поръчала, може да погледнете тук.

image1 (2)

Опаковка

image2 (2)

Палитрата идва в стандартната за Morphe Brushes опаковка – обикновена черна пластмасова кутия без огледало, четка, апликатор или друго. Опаковката не ми е любима и то не толкова заради не особено луксозното усещане, което дава, колкото заради това, че напълно еднаквите кутийки на марката, могат да бъдат малко объркващи ако притежавате повече от една тяхна палитра. Също така ми се щеше да има огледало. И тази, както и останалите палитри, идват в картонени кутии, на гърба на които е изписан състава.

Формула

image4 (2)

Определено бих могла да кажа, че формулата при различните цветове варира. При по-светлите е матова, докато при по-тъмните е по-кремообразна. Пигментацията при почти всички цветове е еднаква и е доста добра, единствено изключение прави номер 6, който е някак по-прозрачен и трудно се нанася равномерен плътен слой на устните. Определено при боравенето с тези червила, първият път няма да даде много добри резултати, иска се малко опит с тях, за да усетите как точно се нанасят гладко. В противен случай стават доста неравномерни, особено 3 и 5, заради сухата си формула. Основният плюс е голямата дълготрайност и лесното смесване на цветовете.

Цветове

image5

Палитрата предлага разнообразие от по-топли и по-студени тонове, и доста голям диапазон от светли и тъмни цветове. Ето и как изглеждат нанесени върху устните:

Lip Swatches Final (2)Lip Swatches Final (1)

Цялостни впечатления

image4144

Добрите страни на Morphe 10LN Bam са много добрата пигментация (с едно малко изключение – номер 6), голямата дълготрайност и някои наистина красиви цветове като 1, 7 и 8. За жалост има и някои разочарования като например 3, който по-скоро се доближава до коректор, не съм фен и на 2 и 5. Като цяло, светлите цветове от горния ред за мен са прекалено светли и на всичкото отгоре – матови, което аз не предпочитам за толкова светли червила. Разбира се, с гланц отгоре можете да ги накарате да изглеждат значително по-добре. Другото ми разочарование дойде от това, че тъмните и ярките цветове не са матови, а именно това е желателно, за да са лесни за носене. Нанасянето също не е особено лесно, особено при светлите тонове. Липсват по-кафеникави нюанси Допада ми това, че палитрата дава възможност за смесване, но като цяло, аз лично не бих я препоръчала, защото разочарованията май са повече от попаденията, за да си заслужава.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

2 thoughts on “Ревю Morphe Brushes 10LN Bam палитра червила

    1. Много ти благодаря! Голямо мацане падна 🙂 Жалко, наистина жалко, защото можеше да се окаже страхотно попадение, особено спрямо цената! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s