Използвани продукти No 3 – корейска козметика

Реших да пропусна стандартната публикация за използвани продукти, защото бях събрала невъобразимо количество празни шишенца, тубички, бурканчета и пр. и считам, че бих ви отегчила до смърт. Затова изхвърлих всичко и запазих само празните опаковки на корейски продукти, които изхабих наскоро.

image5

COSRX Hyaluronic Acis Intensive Cream 

image6

Това е един страхотен хидратиращ крем, който горещо препоръчвам на тези от вас, които са със суха или страдат от дехидратирана кожа. Струва ми се, че за тези с мазна, ще дойде малко по-тежък, но според мен като нощен би се отразил добре, особено през зимата. Всъщност, този крем има много интересна текстура – много е хлъзгав и доста време след нанасяне се усеща върху кожата, но не толкова като мазен, по-скоро като мокър. Не го препоръчвам за дневен, особено ако носите грим, защото не застава добре върху крема, хлъзга се и определено е по-нетраен. С удоволствие му давам висока оценка.

Оценка: Yes

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

image7

Този тоник използвам абсолютно всеки ден, втората ми опаковка вече е до половината и мисля, че това е доста красноречиво. Много добър лек ексфолиращ тоник, с ниско Ph, който подготвя лицето за следващите активни продукти. Не можа обаче да измести моят тотален фаворит Pixi Glow Tonic, но пък като цена е по-добър от него.

Оценка: Yes

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

image8

Още един продукт на COSRX. За него имам цяло ревю, така че ако ви е интересно да прочетете повече, можете да кликнете тук. Много ми харесваше този серум, докато го ползвах, но истински се влюбих в него след като свърши и усетих разликата. Със сигурност ще го поръчам отново!

Оценка: Yes

Skinfood Royal Honey Eye Cream

image9image10

Първоначално, когато започнах да ползвам този крем си мислех, че не прави абсолютно нищо и след това продължих да го ползвам без много да разсъждавам над качествата му. В един момент обаче осъзнах, че зоната около очите ми е страшно хидратирана и поради тази причина най-фините линии са станали по-малко видими. Хареса ми много и вероятно в бъдеще ще го поръчам пак. Освен това е в много удобна опаковка, което винаги е плюс. Не мисля, че се отразява над тъмните кръгове и подпухналостта, така че ако искате нещо по-широкоспектърно, това не е вашият продукт. Ако обаче търсите хидратация – пробвайте го.

Оценка: Yes

Liole Triple the Solution BB Cream

image1

Имам ограничен опит с продукта, тък като го изпробвах само от мостра, но мога да кажа, че и не желая повече. Изключително гъст и плътен ВВ крем, който поне на моята кожа застана много тежко и изобщо не ми допадна. Не изключвам възможността, да съм сложила повече от необходимото, тъй като директно изстисках цялото саше, така че ако в бъдеще си променя мнението, със сигурност ще ви споделя.

Оценка: No

image11

Koelf Gold Royal Jelly хидро гел маска – Хареса ми, но не бях впечатлена. Имаше освежаващ и хидратиращ ефект, но със сигурност не е нещо изключително. Имам още няколко броя, но не мисля, че бих поръчала отново.

Оценка: Meh

Dr Jart+ Firming Solution хидро гел маска – за нея не мога да дам мнение на 100%, защото все пак стягащия ефект е нещо, което се усеща малко или  много с натрупване. Маската е приятна и с удоволсвие ще използвам и останалите от опаковката. Ще ви държа в течение как са се представили.

Оценка: Yes

Innisfree It’s Real Squeeze Mask Cucumber – честно казано, след всички суперлативи, които съм чувала, очаквах повече. По никакъв начин не съм впечатлена и не мисля, че бих поръчала отново.

Оценка: Meh

Mediheal Aquaring шийт маска – да, да, да! Това до момента е любимата ми шийт маска! Обожавам я, даже вече обмислям нова поръчка, защото запасите ми намаляват. Прави кожата невероятно хидратирана и мека, цената също е много добра, категорично препоръчвам!

Оценка: Yes

Това бяха изхабените наскоро от мен корейски продукти. Пишете ми в коментарите допада ли ви този формат или предпочитате публикации с всякакви използвани продукти, независимо от категорията и произхода им.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

2 thoughts on “Използвани продукти No 3 – корейска козметика

  1. Аз харесвам класическите публикации, но ми хареса идеята и на твоята – защо не и двете? Аз въобще не бих се оплаквала 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s