Ревю RCMA No Color Powder

Каква истерия настана покрай тази пудра – направо не е за вярване. Първо KathleenLights я спомена в едно свое видео, след това Wayne Goss поде и видяхме как се раждат легенди. Разбира се, както може да се предположи, веднага се втурнах да поръчвам и както също може да се предположи, така направиха още хиляди хора, което направи пудрата общо взето недостъпна и то за не много кратък период от време. Още повече, че в Европа може да се намери само в един сайт (поне доколкото аз знам) и това е www.love-makeup.co.uk. Сега идва и хубавата част – не само, че е цели 90 грама, ами е и на цена £8.95. За доставка до България, използвах ggbg, от които съм много доволна, често опирам до услугите им и това ми струва още 4лв.

image1

Е, най-накрая се добрах до свещения граал на пудрите и ще започна от там, че никога не съм била фен на прахообразните прозрачни пудри, не знам защо. Тази обаче промени мнението ми, поради следните няколко причини:

  • изключително фина, толкова фина, че буквално ако я претриете между пръстите си, няма да усетите, че има нещо;
  • наистина не притежава никакъв цвят. Нанасям я с голяма пухкава четка върху цялото лице и с нищо не променя цвета на фон дьо тена, което е огромен плюс, особено за хора с по-тъмна кожа, при които повечето такива пудри стоят по-забележимо.
  • прави лицето като кадифе – отнема от лъщенето без да матира прекомерно и кожата изглежда точно като с ефект “soft focus” – красота!

image2

Е, има и някои недостатъци. Всъщност един – опаковката. Общо взето пластмасова солница. Но за толкова голямо количество и толкова качествен продукт на съвсем достъпна цена, мисля, че можем да преглътнем една солница, хайде, хайде.

image4

Все пак, имайте предвид, че това е фиксираща пудра. Нейната роля не е нито да придава блясък и сияние, нито да матира съвършено. Основната й функция е да държи грима на мястото му. Това, което тази прави в допълнение е да му дава нежен кадифен завършек. Аз официално вече съм фен и я използвам абсолютно всеки път, когато се гримирам. Горещо препоръчвам и на вас да я пробвате!

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

5 thoughts on “Ревю RCMA No Color Powder

  1. От около два-три месеца се опитвам да се сдобия с нея от този сайт по-горе, но все я нямат в наличност. Знаете ли от къде другаде мога да си я поръчам ?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s