Morphe Brushes – нови придобивки и първи впечатления

Преди около месец реших да поръчам няколко продукта от Morphe и тъй като вече имах възможност да изпробвам повечето от тях, споделям ви и първите си впечатления.

image2

Всички продукти поръчах от стария ни познайник Beautybay, както знаете от там за покупки над определена сума (мисля, че беше нещо около 20 евро), доставката е безплатна. Иначе от сайта на компанията също може да се поръчва, но доставката се заплаща, ако желаете, можете да го разгледате тук.

Реших да взема две палитри за очи, тъй като ми трябваха малко по-нестандартни цветове. Спрях се на следните:

12P Picasso палитра сенки за очи

image9

Тази палитра включва 12 ярки матови цвята. Общо взето, за мен това е добър вариант ако искате да имате някои  по-шарени тонове в колекцията си, но не ви се дават луди пари за Electric на Urban Decay, например. Но ако ще ви се налага да работите ежедневно с тези цветове, не мисля, че качеството  би било задоволително. Пигментацията е страхотна, но не на всички 12 цвята. Бялото, жълтото и светло зеленото са доста бледи, докато тъмно зеленото, червеното, розовото са много пигментирани. Подгответе се обаче, за сериозно ронене под очите. Така че да обобщя – добра за експерименти, но не и за работа.

12Z Zodiac Smokey Eye палитра сенки за очи

image8

Много ми стана интересна тази палитра, заради нестандартните си цветове, голяма част от които нямам в колекцията си и наистина има страхотни попадения. Както и в предишната, обаче,  някои цветове хич ги няма, като например сребристото най-горе в ляво. Сухо, мокро – не става и не става. Не бих ви препоръчала тази палитра. По-скоро ако някой конкретен цвят ви заинтригува, проверете единичните сенки на марката и ако го има там, вземете само него, вместо да давате пари за черно и тъмно сиво, които вероятно вече имате и непигментирано сребристо, което очевидно няма да ви свърши никаква работа.

BROW8 палитра за вежди

image6

Това е чудесна палитра за вежди, която включва 6 прахообразни цвята, един коректор и една вакса. Сенките са много пигментирани и се нанасят страшно лесно. Ваксата също върши много добра работа, нанасям я преди сенките, като база. Единственият недостатък е, че въпреки, че долният ред е по-студен, не е достатъчно студен за моите предпочитания. И все пак, наистина сенките си заслужават. Никак не обичам при прахообразните продукти да има и кремообразни, защото, както можете да видите, става голяма бъркотия.Мисля да залепя над тях едно фолио, за да ги покрива и предпазва, но трябваше да го направя по-рано, щетите са вече нанесени.

image7

9B The Blushed Blush палитра с ружове

image5

Тази палитра ми е абсолютен фаворит! Цветовете са страхотни, пигментирани и се преливат толкова лесно, направо не е за вярване. Освен това са и трайни. Честно казано, наистина бях изненадана от качеството на тези ружове, не очаквах така да се влюбя в тях. Това е идеалната палитра ако искате да имате разнообразие или пък ви се ще да експериментирате и да имате нещо под ръка, за почти всеки повод. Ако не сте пробвали нищо от марката, съветвам ви да започнете именно с тази палитра.

10LN Bam палитра червила

image4

Много ми беше любопитно да изпробвам червилата на Morphe. Тя включва 10 цвята с различен завършек. Сега обаче няма да ви разказвам за тази палитра подробно, защото съм ви приготвила отделно ревю за нея, където ще можете да видите как всеки цвят стои върху устните.

Единична сянка за очи Sapphere

Това пак го взех от любопитство, защото бях чела, че единичните сенки са по-качествени от палитрите и определено се оказа истина. Много пигментирана, страшно мека и мазна текстура, наистина чудесна сянка. Но това са впечатленията ми от пробване върху ръката. все още не съм тествала как би стояла на очите. В интерес на истината, в моята любима 35P Plum палитра (ревю можете да видите тук) има сенки с точно такава формула, така че не е нещо, което не може да бъде видяно и в палитра нa Morphe.

Това са първите ми впечатления от продуктите, така че ако в бъдеще усетя, че съм подценила или надценила някой от тях, задължително ще ви споделя. Определено мога да обобщя нещата с фразата “тука има, тука няма”. Наистина качеството на продуктите на марката доста варира, така че е добре човек малко да се порови, преди да поръча. Проблемът е, че тази компания води толкова агресивна политика по отношение на социалните мрежи, че е наистина много трудно да се открие мнение на блогър/влогър, който не е в някакви партньорски отношения с тях. Така или иначе, попадения и разочарования при повечето марки съществуват, а цените на тази са доста прилични и някои неща определено си заслужават пробата.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

2 thoughts on “Morphe Brushes – нови придобивки и първи впечатления

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s