Нови придобивки / Haul – Kat Von D, Lorac, Colourpop, Hourglass, Morphe Brushes

Ако следите страницата на блога във Facebook, то може би си спомняте, че преди известно време бях споменавала предстояща поръчка от САЩ и Канада. Моя близка пътуваше от там и използвах случая да поръчам някои неща, които са трудно достъпни в Европа. И както обикновено се случва – прекалих (знам, че в конкретния случай дори да гледам виновно, едва ли ще помогне, така че ще ви го спестя). Всъщност, доста от нещата са ми подарък от нея, а тя ми е леля, така че три пъти ура за лелите! Днешната публикация ще е съвсем кратък преглед, защото в противен случай рискувам да ви убия от отегчение, а не искам да ми тежите на съвестта. 😉 Все още не съм изпробвала нито един от продуктите, така че ако случайно чуете някой да раздава награди за проява на ненужно голямо търпение, дайте му контактите ми, ще почерпя 😉

image10

От доста време искам да изпробвам нещо на Kat Von D и се спрях на три палитри.

image3

За Mi Vida Loca падна борба, но в крайна сметка, успях да се добера до нея. От известно време искам да си взема палитра с по-ярки и интересни цветове, но все не мога да си харесам, защото обикновено се изчерпват само с тях и не включват останалите необходими нюанси, за да се направи цялостен грим. В момента, в който видях палитрата на Kat Von D, просто се влюбих, а и освен базовите цветове, които виждате в центъра, доста от останалите също са съвсем носими и правят палитрата значително по-използваема от други сродни на нея.

image4

Останалите две палитри са Shade & Light за лице, която на първо четене, без да съм пробвала, събужда съмнения в мен, че ще ми дойде тъмничка:

image2

както и Shade & Light за очи, която е абсолютно съвършенство!

image1

Искаше ми се да взема и някое от течните червила, но точно по Коледа си представяте какво пазаруване пада и тези цветове, които ми допадаха най-много, бяха постоянно изчерпани.

С оригиналната палитра на Lorac Pro исках да се сдобия от доста време, защото е в по-топла гама от двойката и си мисля, че цветовете ще ми допаднат повече (макар че напоследък наблюдавам затопляне на отношенията ми с нея, визирам Lorac Pro 2).

image5

Ако сте попадали на ревюто ми на Lorac Pro 2 (ето тук), може би си спомняте, че в Европа тези палитри струват твърде много и въпреки, че качеството е страхотно, не ми се струва оправдано да се плаща чак такава сума. Така че използвах перфектния момент, за да взема оригиналната на действителната ѝ цена. Много се надявам да ми хареса, но предвид, че вече познавам качеството и виждайки цветовете, съм абсолютно убедена, че ще е точно така.

От Colourpop направих една доста солидна поръчка, искаше ми се да използвам случая и да изпробвам по-голяма гама от продуктите.

image6

Спрях се на 3 хайлайтъра, 2 ружа, 6 цвята сенки, 3 червила, 1 молив за устни и 1 молив за очи.

image8

Определено съм разочарована от това, че две от сенките изглеждат поизсъхнали, или поне така си обяснявам това, че са се отлепили от гнездото в контейнера и са се посвили. Не много благополучна е била и съдбата на единия хайлайтър, който е доста напукан, както виждате на снимката. Всичко останало изглежда добре, така че тепърва ще събирам впечатления.

От доста време изгарях от желание (добре де, знам, че звучи малко пресилено), да пробвам пудрите за лице на Hourglass и въпреки, че тази палитра е налични в Европа, използвах случая да я поръчам от канадската Sephora, защото бяха пратили код за отстъпка.

image7

Малко съм озадачена как ще използвам двата крайни цвята, но ще разберем, а средния на първо време ще ползвам, за да фиксирам коректора под очите и евентуално върху цялото лице, дано не подчертава прекалено порите, както повечето светлоотразяващи пудри.

От сайта на Morphe Brushes се спрях на 10 четки, като ми се искаше да има по една за почти всичко, което ми е нужно, за да си направя цялостен грим.

image9

Това, което на първо виждане осъзнах, че съм пропуснала, е четка за бронзираща пудра, но пък към момента нямам и нужда от такава (явно съм имала нужда от 2-3 палитри и 1 кг. продукти на Colourpop… странно нещо е женският мозък). Спрях се на четки от няколко техни колекции, като повярвайте ми, отне ми гледане на доста видеа, за да избера точно тези. На първо четене почти всички ми изглеждат супер, единствено тази за фон дьо тен (втората на снимката) леко ме озадачава, но в бъдеще ще споделя мисли по темата.

Предстои доста цапондрене, така че ако видите посред бял ден жена по маратонки с вечерен грим да бута детска количка, елате и кажете едно “здрасти”, не е възпитано да ми се смеете отдалече 😀

Ако някой конкретен продукт буди любопитството ви и ви се иска да видите ревю за него по-скоро, споделете кой е той в коментарите тук или на страницата във Facebook.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

6 thoughts on “Нови придобивки / Haul – Kat Von D, Lorac, Colourpop, Hourglass, Morphe Brushes

 1. Честитии! *.* Аз ще очаквам ревю на всичко! 😀 Откога точа лиги по контуриращата на Kat von D и по палитрата на Hourglass. Страхотни неща си избрала, очите ми останаха по тях.

  Liked by 1 person

 2. Мен лично всичко ме интересува, пък макар и да съм на финансова диета :Д:Д:Д
  Мнооого ми харесва всичко, друго си е да види човек снимки. Четките изглеждат невероятни.
  А тази цветна палитра Mi vida Loca направо е някакво произведение на изкуството.
  Ще чакам с интерес да видя до колко ще ти допадне и Лорак.

  Liked by 1 person

  1. Даааа, за Mi Vida Loca бях чела доста негативни отзиви относно опаковката и сигурно не бих искала всяка палитра да е под формата на грамофонна плоча, но е факт, че резултатът е страхотен и много оригинален! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s