Спечели комплект корейска козметика

ТАЗИ ИГРА ВЕЧЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА И НЕ Е АКТУАЛНА

Тъй като наближава първата Коледа на dessytalks, реших да направя подарък на един от вас. И понеже знаете, че обичам корейска козметика, се спрях на няколко продукта именно от Далечния Изток. Победителят ще е един и ще спечели целия комплект, който включва следното:

image4

Mizon – Herbosys Herbal Orange Blossom Ampoule, 30ml

image1 (1)

Това е серум за лице, който съдържа екстракт от портокалов цвят и бяло цвете и е богат на разнообразни растителни екстракти. Спомага за озаряването и съживяването на кожата. Нанася се вечер и/или сутрин преди крема за лице и с потупващи движения се масажира, докато попие в кожата.

Leaders – Aloe Soothing skin renewal mask

image5

Безспорно шийт маските са култов корейски продукт. Предлагат се в огромно разнообразие. Тази, която  съм включила в комплекта е от една от най-популярните марки и умишлено избрах да е успокояваща с алое, защото е подходяща за всякакъв тип кожа и всяка възраст. Сигурна съм, че ще ви допадне.

Tonymoly – Tomatox Magic Massage Pack

image7

Една от най-продаваните маски в cosmetic-love. Почиства кожата, оставя я гладка и с изравнен тен. Определено е сред моите любими и затова съм включила 4 дози, достатъчни за цял месец – по една седмично.

Реших да добавя и няколко мостри, за да може, в случай, че това е първата ви среща с козметика от Корея, да добиете по-широка представа за продуктите. Първата е на

Etude House – Precious Mineral BB cream

image2 (1)

Мострата е на три разновидности на ВВ крема, като от всеки вид има по 2 сашета, така че да имате минимум две нанасяния и да можете да прецените дали ви харесва или не. Манията по азиатската козметика започна именно от ВВ и СС кремовете, така че за тези от вас, които не са имали шанс до момента да ги изпробват, това би била добра възможност. Цветът е доста светъл, но можете да го смесите с някой ваш фон дьо тен или да го използвате като база, ако не ви подхожда. И трите вида имат SPF 30.

Следващите мостри са на една от най-любимите ми марки не само на корейския пазар, но и като цяло – COSRX. Тя е и една от най-актуалните и продавани напоследък. Продуктите им са ефективни, с опростени формули и възможно най-малко дразнещи съставки. Спрях се на 3 мостри с бета-хидрокси киселина, защото черните точки са един от най-често срещаните проблеми във всички възрасти. Добавих също така една мостра с алфа-худрокси киселина, една със серума им с 95% ферментирал филтрат от Galactomyces и една мостра от любимия ми серум с 96% филтрат от охлювен секрет. Така ще можете да се запознаете с едни от най-боготворените съставки на азиатския пазар.

image6

Ако искате да спечелите този комплект, можете да се включите в играта от 25.11 до 13.12.2015., а информация за това как да го направите, ще намерите на Facebook страницата на блога – тук.

Успех на всички участници! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s