Цветовете на есента – топло червено / достъпни продукти

Втората серия е посветена на червеното – нямаше как да го пренебрегнем точно през есента .

image1

image3

image2
А ето и използваните продукти:

image1 (2)

Очи: 

*Catrice – Chocolate Nudes палитра сенки за очи – около 11 лв

Essence – Long lasting молив за очи в цвят 19 Hot Scorch – 3.29 лв

image4144

Първо нанесох 2 в сгъвката на окото, за да направи преливането след това значително по-лесно. След това нанесох 3 над сгъвката , а 5 само на подвижната част на клепача. В самата сгъвка е 4, а 6 – само във външния ъгъл на окото. За финал – нанесох 1 във вътрешния ъгъл и 2 под веждите, защото там предпочитам да ползвам матови сенки, но за тези, които обичат повече блясък, може да нанесат 1 и там. На долния клепач нанесох молива, а под миглите – 5 в средата на клепача и 4 към външния ъгъл.

Ако искате да направите грима по-бърз и лесен, е напълно достатъчно единствено да нанесете 5 върху клепача и сте готови. А може и да минете само с молива. Ефектът ще е сходен, а усилията – далеч по-малко 🙂

Устни:

Maybelline – Color drama червило/молив за устни в цвят 510 Red essential – цена около 5 лв

Скули:

Milani – Baked powder blush в цвят 05 Luminoso – £6

За съжаление този руж не е наличен в България, но ако сте в САЩ или Англия например, е откриваем и наистина си струва. Да не говорим, че цената е страхотна. Но който и да е прасковен цвят ще ви свърши същата работа и ще постигне същия ефект.

Нокти:

S.he лак за нокти в цвят 210 – 3.99 лв (имайте предвид, че тези лакове, доколкото ми е известно, са налични само в дрогерии DM)

Не бих нарекла тази визия ежедневна, но за вечеря навън или друг по-специален повод, ми се струва много подходяща – напомня топлите цветове на есента.

*Продуктите, отбелязани с (*) са PR мостри и са ми изпратени за проба без никакви ангажименти за ревю от моя страна. Тази публикация не е спонсорирана, всички останали продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

One thought on “Цветовете на есента – топло червено / достъпни продукти

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s