Cohorted Beauty Box Септември 2015

Както вече стана ясно, имам слабост към козметични кутии и този месец ще ви запозная с още една. Не се привързвайте силно към концепцията на Cohorted, защото от следващия месец тя ще бъде силно променена, но ще говорим за това тогава. Тази кутия е една от най-луксозните на пазара и за сумата от £19,99 (+ £2,50 пощенски разходи), ще получите минимум 4 луксозни козметични продукта, някои от които в пълен размер. Това, с което е популярна кутията е, че в нея задължително присъства декоративна козметика, като много често това са палитри сенки. Лошото е, че не доставят до България, така че се налага да се ползват услугите на куриерска фирма или приятел. Аз я получих чрез www.ggbg.bg и това ми струваше 5 лв. Другото лошо е, че всъщност кутията не е абонаментна. Т.е. трябва всеки месец да я поръчвате, което понякога може да означава и че няма да можете да се вредите.

Нека пристъпим и към самото съдържание за септември:

image2

Този месец са включени 5 продукта на обща стойност £71,50, поместени както обикновено в луксозна черна кутия с магнитно затваряне и завързана с панделка. Продуктите са придружени с картичка с кратки описания.

theBalm – Nude Tude Eyeshadow Palette, цена £35, продукт в пълен размер

image6

Описание: Тази невероятна палитра съдържа 12 красиви сенки, които правят носенето на неутрални цветове забавно!

Коментар: О, да! Дори останалите неща да не бяха кой знае какво (а те са), пак щях да класирам високо Cohorted, заради тази палитра сенки. Все пак, малко ми се струва, че са се поизхвърлили с цената, защото във www.feelunique.com палитрата е £30, а в www.enzo.bg е дори скромните 58,90 лв., което към днешна дата е около £22.

theBalm – Put a lid on it база за сенки, мостра 3,7 мл, цена на пълноразмерен продукт (от друг сайт) £16,50

Описание: Нека очите ви говорят сами с тази база за сенки. Бързосъхнеща, създадена да даде издръжливост и на най-смелия грим.

Коментар: Тази база беше в списъка ми, така че с радост ще я изпробвам преди да взема пълния размер. 10 мл може да изглеждат твърде малко, но не и за основа, така че ще дадат достатъчен период за тестване.

Gucci – Premier Shower Gel 50 ml, цена £7,50

image5

Описание: Разкошен, парфюмен гел за душ и вана, който нежно, но пълноценно почиства и подхранва кожата ви. Този душ гел ще ви донесе максимална релаксация и свежест и ще остави кожата ви успокоена и комфортна. Идеален за всички типове кожа.

Коментар: Както може би вече е станало ясно, аз съм много чувствителна към миризми и от повечето ми става дискомфортно и неприятно. Но този душ-гел ухае невероятно. Сигурна съм, че това за релаксиращото действие ще се окаже напълно вярно и нямам търпение да го изпробвам.

Molton Brown – Energising Seamoss bath & shower gel 50 ml, цена £10

image3

Описание: Богата и дълготрайна, тази ревитализираща формула има чист озонов аромат и е обогатена с екстракти от морски водорасли и див кестен. Подобрява текстурата на кожата и е отличен помощник в борбата със стреса и умората.

Коментар: Струва ми се малко излишен втори душ гел в кутията, но пък от друга страна, това са сигурно едни от най-бързо свършващите продукти. Не бих казала, че намирам аромата за особено антистрес, но ще мога да кажа със сигурност, когато го използвам. Самата опаковка е много красива и може да се използва след това за отсипване на продукти за път.

NARS – Velvet Matte Lip Pencil в цвят Walkyrie, цена £19, продукт в пълен размер

image4

Описание: Нанасяне на червило, комбинирано с удобството на молив в джъмбо дизайн. Устните моментално са наситени с богат пигмент и кадифено матов завършек.

Коментар: Всичко е добре, щом завършва добре. Знам, че за жалост не личи от снимката, но цветът бих могла да опиша най-близко до марсала, с една идея по-кафяв. Стои невероятно и идва в най-подходящият момент – точно преди есента. Изключително комфортно е, буквално не се усеща върху устните, много пигментирано и лесно за нанасяне, а завършекът наистина е матов, но в същото време мек и не изглежда изсушаващо.

Цялостни впечатления:

Като изключим някои дребни детайли, като например това, че завишават обявените цени на продуктите, всичко останало ме оставя удовлетворена. Абсолютно всички продукти ми харесват и ще ползвам с удоволствие. А кутията със сигурност ще си запазя, за да си съхранявам в нея шийт маски, мостри и пр. Определено давам висока оценка на септемврийската кутия на Cohorted и вече съм в очакване на октомврийската.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

2 thoughts on “Cohorted Beauty Box Септември 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s