Lookfantastic Beauty Box Септември 2015

Дойде любимият ми период от месеца – когато пристигат абонаментните ми козметични кутии. Този месец е малко по-специален за Lookfantastic, тъй като кутията им навършва една година. Покрай въпросния рожден ден имаше доста щедри обещания, последвани от известна доза разочарования, за съжаление. Нека обаче първо видим какво е съдържанието:

image1

image2

image9

И този месец, както обикновено, кутията без абонамент е на цена £15, като интересното е, че за втори път ми позволи да използвам кода, уж за първа поръчка, който ми даде 10% отстъпка. Доставката е по пощата и е безплатна. Отнема точно 7 календарни дни. Включени са 8 продукта, от които обаче нито един не е пълноразмерен, но всички са прилични делукс мостри.

Bliss – Fabulous foaming face wash 30 ml., цена на пълноразмерен продукт – £7

image3 (1)

Описание: 2 в 1 почистващ продукт и ексфолиант за всички типове кожа. За да го направим още по-лесен за път или тестване, ние създадохме този мини размер на нашия номер 1 най-продаван продукт. Този 2 в 1 почистващ продукт беше създаден, за да почиства и ексфолира в една простичка стъпка, карайки кожата да изглежда и да се чувства великолепно.

Коментар: Тази мостра не е никак малка, имайки предвид, че пълният размер на продукта е 60 мл. Количеството е перфектно за пътуване и опаковката изглежда много удобна. Това, което много ми хареса е, че шишенцето идва запечатано, което определено е плюс, ако в момента нямате нужда от почистващ гел. Аз лично не използвам такъв тип почистващи продукти, но си пазя подобни мостри именно, защото са идеални за път.

Tanworks – Tan Maintainer 60 ml, цена на пълнразмерен продукт £14

image7

Описание: Луксозен, лек, немазен овлажнител, създаден специално за да удължи живота на вашия тен. Идеален за да поддържа по-дълго лятното ви сияние с естествено изглеждащ цвят. С морков, хиалуронова киселина, кокосово масло и водорасли.

Коментар: Аз лично не бих разчитала на хиалуроновата киселина – намира се толкова надолу в списъка със съставките, че едва ли е в чувствително голямо количество. Така или иначе, за тези, които са почитатели на тена, това може да се окаже много подходящ продукт, дошъл в идеалния момент – края на лятото. Аз не си падам по тен и вероятно това ще е единствения продукт от кутията, който няма да ползвам.

Sebastian Professional – Penetraitt шампоан и балсам х 50 ml, цена на пълноразмерен продукт шампоан £9,10, балсам (в друг сайт) £16,60

image8

Описание: Системата Penetraitt е спасител за вашата коса. Този шампоан ще почисти основно косата ви, като същевременно я предпазва от стрес. Балсамът премахва всички следи от увреждане за супер силен, копринено мек завършек. Безопасни за цвета.

Коментар: Доколкото виждам размера на мострите, ще са ми достатъчни за 2 измивания, което общо взето е достатъчно да разберете дали определени шампоан и балсам се отразяват добре на косата ви. Миришат доста базово, да не кажа обикновено, но в крайна сметка, това не са парфюми. Ще ги изтествам и ще видите коментара ми в следващото Ревю Експрес на използвани продкти.

Phyto – Phytokeratine Eztreme 30 ml, цена на пълноразмерен продукт (в друг сайт) £26,50

image5

Коментар: Всъщност на картичката е описано, че в кутията ще се падне един от 4 посочени продукта, но реално този не фигурира сред тях. Интересното е, че от това, което видях в Instagram, май при всички се е паднал този. Аз лично съм много доволна, защото предпочитам това, пред още балсами и шампоани. Опаковката не е никак удобна за пътуване, защото е много тежка, но пък придава много приятно луксозно усещане, не като от мостра. Този подхранващ и възстановяващ крем, предпазва косата от температури до 220ºC и ухае страхотно. Нямам търпение да го изпробвам!

Caudalie Vinosource – Moisturizing Sorbet & S.O.S. Thirst Quenching Serum x 10 ml, цена на пълноразмерните продукти за Moisturizing Sorbet – £23, за S.O.S. Serum – £29

image4

Описание S.O.S. Thirst Quenching Serum: Този серум улавя и помага на водата да проникне дълбоко в кожата, за да възстанови водния й баланс и да я остави с чувство на мекота и свежест.

Описание Moisturizing Sorbet: Този крем има незабавно и продължително успокояващо действие. Активира хидратиращите механизми на кожата и възстановява нейните водни резерви. Кожата става по-силна, чувства се по-мека и комфортна.

Коментар: Два от култовите за марката продукти. Имат типичния за Caudalie аромат, който съм сигурна, че допада на много хора. На мен по някаква причина не ми харесва, но ви уверявам, че по принцип е приятен. 🙂 Ще ми е интересно да изпробвам и двете мостри, но определено серумът ми е по-любопитен. Все пак, бих била по-доволна ако присъстваше само единият от двата продукта, но в по-голям размер.

Codage – Scrubbing Cream 25 ml, цена на пълноразмерен продукт (от друг сайт) £36

image6

Описание: Това е богата и успокояваща емулсия, създадена с фини органик сертифицирани оризови частици, които позволяват оптимално ексфолиране на лицето. Внимателен към дори най-чувствителните типове кожа, този крем се справя със замърсяванията и мъртвите клетки, като междувременно стимулира еластичността и клетъчното обновяване. Лицето е гладко, равно и сияйно, кожата е тонизирана и готова за лятото. (малко късно май… 😉 )

Коментар: Това също е доста добър размер мостра, имайки предвид цената на оригиналния продукт и това, че е 50 мл. Вече съм споменавала, че не питая особено топли чувства към физическите ексфолианти, но този ще го пробвам задължително, щом е описан като толкова нежен.

Допълнителни екстри

Към кутиите е приложен код за 20% отстъпка от включените продукти. Също така са добавени и няколко ваучера за отстъпка от различни сайтове:

image10

Цялостни впечатления

Разочарованията дойдоха от там, че първоначалното анонсиране беше за стойност на продуктите £95, след което се оказа, че всъщност £40 са във ваучери и то ваучери невъзможни за ползване самостоятелно, тъй като сайтовете са много скъпи. Определено, не особено коректно. Второто разочарование дойде от това, че вместо на обичайното първо число на месеца, кутията беше разпратена на 9-ти. Третото разочарование за много от абонираните дойде от самото съдържание. Най-сърдити са почитателите на декоративната козметика и то с пълно основание. Странно е, че такива продукти изцяло отсъстват от селекцията. Аз пък очаквах много пълноразмерни продукти и накрая не получих нито един. Трябва да си призная, че когато си позволих да надникна в интернет и още преди да получа кутията, да проверя съдържанието, не бях очарована. Но сега, разглеждайки продуктите, считам, че селекцията никак не е лоша. Съдържа добро разнообразие от продукти, буквално от глава до пети. Визията предпочитам в пъти пред черната стандартна, така че ще се радвам ако решат да я запазят такава. И все пак, на кутията определено й липсва нещо специално, което да я отличи като празнична. Дано следващия месец от Lookfantastic поправят пропуска с декоративната козметика и дано да пропуснат продуктите за коса, тъй като само за последните 2 кутии понасъбрахме доста добър арсенал.

Lookfantastic Beauty Box Август 2015

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

One thought on “Lookfantastic Beauty Box Септември 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s