Ревю Експрес – Catrice нови продукти есен-зима 2015

Като сме започнали с есенно-зимните колекции, предлагам да продължим с тази на Catrice. Също много любима моя марка, чиито лимитирани колекции обикновено са много добри. Есенно-зимната спокойно можеше да се казва dessytalks, защото цветовете са едни от любимите ми. “It Pieces” включва две трицветни палитри сенки за очи, прозрачен гланц за устни, три нови цвята от дълготрайното матово червило, един нов цвят на матовия руж, кремообразен хайлайтър и четири цвята лак за нокти.

Ето и продуктите на които се спрях и първите ми впечатления накратко.

Illuminating Highlighter Pen, цена 8.19 лв.

image4

image6

Това е единственият продукт, който ме разочарова, но не съм много изненадана. Поради някаква причина хайлайтърите се оказват мисия невъзможна за дрогерийните марки. Това е кремообразен хайлайтър, който е разположен в гилза с четка, като продуктът излиза през четката при завъртане на гилзата. Цветът му е много светъл, розово-сребрист, с видими брокатни частици. Според мен би стоял добре само на много светла кожа. Не е много лесен за разнасяне – трябва да действате много бързо и препоръчвам да го нанесете първо върху едната скула, да разнесете с пръсти и едва тогава да нанесете върху другата, защото иначе ще изсъхне и няма да можете да го разнесете равномерно. Според мен не е достатъчно кремообразен, не се разтапя върху кожата, но би могъл да проработи с по-голямо старание.

Multi Matt Blush матов руж в цвят 020 La-Lavender, цена 8.19 лв

image3 (1)

Страхотен руж! Пигментиран, не стои тебеширено, разнася се много лесно, а цветът е перфектен за есента. Много добре си пасва с другите два продукта, които ще видите по-долу. Ще го ползвам с удоволствие.

Ultimate Stay дълготрайно матово червило в цвят 070 Plum & Base, цена 10.19 лв

image2

Към това червило съм с леко смесени чувства, но като цяло – положително настроена. Цветът е страхотен – нещо между тъмно лилаво и бордо. Завършекът не е изцяло матов. Не засъхва и цапа, както зъбите, така и чаши, салфетки и пр. Но пък не изсушава устните. Бих казала, че е дълготрайно (от порядъка на 3 – 4 часа, но имайте предвид, че на мен червилата издържат доста дълго по принцип). Единственото, което не ми допадна е, че след около 3 часа се забелязва как леко се разлива по фините линии около устните. Не мога да му дам максимална оценка, но в никакъв случай не съм и разочарована и ще си го нося.

Ultimate Nail Laquer лак за нокти в цвят 95 For Some It’s Plum, цена 4.99 лв

image5

Ето това е любимият ми продукт от серията. Цветът е просто разкошен, формулата е доста добра – пигментирана, без да е твърде гъста. Четката е широка, заоблена и много лесна за работа. Не бих казала, че е особено бързо съхнещ, но въпреки това ви гарантирам, че това е моят есенен лак. Раз-ко-шен! На изкуствено осветление е по-скоро тъмно лилав, докато на слънце клони към бордо. *на горната снимката можете да видите как изглежда на изкуствено осветление

(Като заговорихме за лакове, ще ви бъда много благодарна ако ми препоръчате добър топ лак, защото до момента не съм намерила нито един от който да съм във възторг.)

Така изглеждат продуктите нанесени и снимани на слънце, без каквито и да било корекции върху снимката:

image4144

Добре са поработили и в Catrice, така че мога да обобщя, че на фронта на достъпната козметика нещата са доста интересни и сполучливи. Кой от новите продукти на Catrice е най-интересен за вас?

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

2 thoughts on “Ревю Експрес – Catrice нови продукти есен-зима 2015

  1. Много харесвам козметиката на Катрис 💜 Наскоро я открих и вече имам много техни продукти, любимите ми са: два фон дьо тена Absolute Matt и Nude illusion. Много харесвам и ружовете им и коректорите Camouflage.

    Liked by 1 person

    1. Коректорът е страхотен, подкрепям с две ръце. Един техен руж дори влезе в любимците ми за 2015-та, но с фон дьо тен-ите много ме заинтригува. Не съм пробвала нито един, но този Nude Illusion звучи много добре. Какъв ефект придава – матов или по-сияен?

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s