Ревю Secret Key Gold Premium First Eye Patch /корейска козметика/

image3 (1)

Както може би сте прочели в скорошното ми Ревю Експрес на използвани продукти, любимият ми околоочен крем свърши и докато съм в очакване на корейската ми поръчка с нови продукти за тестване, реших че е настъпил идеалният момент да дам шанс на Secret Key Gold Premium First Eye Patch.

Какво представлява

Листчета от хидратиращи гел и серум, обогатени с колоидно злато.

image2 (2)

Опаковка

Една опаковка съдържа 60 броя гел листчета + малка шпатула за по-хигиенично боравене с тях, поставени в пластмасова кутийка. Цената е около $13, а моите са поръчани от cosmetic-love.

Употреба

Опаковката съдържа гел листчета достатъчни за едномесечна ежедневна употреба. Инструкцията е след почистване на кожата и използване на тоник, да се поставят под очите и да се отрстранят след 20-30 минути, а остатъкът от серума да се разнесе с нежни потупвания, за да попие. Формата е много удобна и са достатъчно големи, за да покрият цялата област под очите и отстрани. Свличат се надолу, но ако сте легнали няма да имате никакви проблеми.

Общи впечатления

Използването на тези гел листчета определено има видим ефект – дълбоко хидратират кожата, и видимо изглаждат фините линии. За съжаление обаче, резултатът не е траен. Ако имате добър околоочен крем, едва ли ще е нужно да ги ползвате ежедневно, както е описано. За мен те са подходящи или за дни, в които сте недоспали, преуморени или дехидратирани, или за по-специални дни, в които можете да ги сложите за 20-30 минути преди да се гримирате или ако не се гримирате, преди да излезете, и наистина ще ви освежат и ще позагладят околоочния контур. Аз, при липсата на околоочен крем, в момента ги използвам като заместител – вечер ги слагам и си лягам с тях, а след няколко часа, когато бебето ме събуди, ги махам, защото вече са почти изсъхнали. Определено спасяват положението, но не повече от това.

Мога да кажа, че Secret Key Gold Premium First Eye Patch е добро допълнение към грижата за околоочния контур и цената е приемлива, но по-скоро е в категорията глезотийки и в никакъв случай не смятам, че е продукт, който е незаменим и всеки човек трябва да го притежава.

* Тази публикация не е спонсорирана, всички продукти са закупени с мои средства и всички изразени мнения са мои лични. Моля, имайте предвид, че всички продукти са тествани от мен и не мога да гарантирам същия резултат за вас. Разчитайте на собствената си преценка, търсете повече от едно мнение и ползвайте тестери тогава, когато е възможно, за да направите най-добрия избор.

One thought on “Ревю Secret Key Gold Premium First Eye Patch /корейска козметика/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s